Comment

Nieuwe Collega!

Mag ik u even voorstellen aan Dionne. Dionne gaat vanaf 1 oktober op dinsdag en donderdag het team van Fysio-Fit Budel versterken!

Comment

Comment

Nationale Ouderendag

Op 6 oktober stonden de ouderen centraal. Heel Nederland viert dan Nationale Ouderendag. Deze dag is een eerbetoon aan alle ouderen. Op deze feestelijke dag gaven René en Roy van Fysio-Fit Budel de presentatie: Versleten?? Wat nu?

Comment

Comment

Fysio-Fitness gaat weer beginnen!

De maanden Juli en Augustus zijn alweer bijna voorbij, dat betekend dat de Fysio-Fitness lessen weer gaan beginnen! Fysio-Fitness is bewegen aan de hand van bewegingsprogramma’s die uw gezondheid en fitheid verbeteren en/of op peil houden. Persoonlijke begeleiding staat hierbij op de voorgrond. Kijk voor meer informatie op de link hierboven of op de pagina 'Fysio-Fitness'. Heeft u voornemens om te gaan sporten, maar wilt u dit liever onder begeleiding van een fysiotherapeut doen? Neemt u dan gerust contact op met de praktijk via het contact formulier boven aan de pagina of via 0495-494899. 

Comment

Comment

Cursus Leefstijlcoaching voor Fysiotherapeuten.

Voeding, beweging en bewustwording zijn de drie belangrijkste pijlers voor een gezond en goed leven. De wereld is zich steeds bewuster van het belang van een gezonde leefstijl. Tegelijkertijd is er een toename van aandoeningen die mogelijk gerelateerd zijn aan een ongezonde leefstijl.

Comment

Comment

Cursus Graded Activity

Wanneer iemand chronisch pijn heeft, kan het gebeuren dat hij of zij steeds minder gaat bewegen uit angst om meer pijn te krijgen. Patiënten kunnen daardoor in een negatieve spiraal terecht komen...

Comment

Comment

Valpreventie

Samen met Leonie Feijen en Ellen van Happen van de Zuidzorg, zijn wij in februari en maart bij een 5-tal huiskamers op bezoek geweest. Daar hebben wij, middels een interactieve presentatie, voorlichting gegeven over valpreventie.

Comment

Comment

Rugcursus

In deze cursus willen we u door middel van theorie en praktijk wegwijs maken in het gebruik en de training van uw rug.

Comment

Comment

Ladies Night Fitlife

Op zondag 10 januari organiseerde Fitlife voor de 2e keer de ladies night. Voor deze ladies night zijn wij als Fysio-Fit Budel gevraagd om een workshop rugscholing te geven. 

Comment

Comment

Sport Inloopuur

In deze sport-inloopuren wordt een blessure-screening gedaan. Daarbij krijgt u gratis advies over eventuele fysieke klachten en het beste vervolg voor uw klacht.

Comment