FYSIO-fitness

Fysio-Fitness is bewegen aan de hand van bewegingsprogramma’s die uw gezondheid en fitheid verbeteren en/of op peil houden.                                                                             Persoonlijke begeleiding staat hierbij op de voorgrond.

FYSIO-FITness VOOR IEDEREEN

60% van de Nederlandse bevolking beweegt niet voldoende.
12% is volledig inactief!

Fysio-Fitness is bedoeld voor iedereen die onder deskundige begeleiding en met een zo klein mogelijk risico op blessures wil sporten.

MENSEN MET EEN KLACHTENVERLEDEN

Fysio-Fitness is niet alleen bedoeld voor gezonde mensen. Ook mensen met lichamelijke klachten, minder validen en mensen met een chronische aandoening kunnen onder begeleiding op hun eigen niveau en met een eigen programma sporten.                                                                                                 De groepjes zijn klein en er is individuele aandacht.

INTAKE EN FITHEIDSTEST

Voordat u begint met sporten vindt er een intakegesprek plaats met de FysioSport-consultant. Er wordt besproken waarom u voor deze vorm van trainen kiest en wat uw doelstellingen zijn, wat u wilt bereiken.
Daarna wordt er een fitheidstest afgenomen en worden eventuele lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen beoordeeld. De test maakt duidelijk hoe het met uw fitheid gesteld is.

HET TRAININGSPROGRAMMA

Op basis van het fitheidsniveau en de doelstellingen begint u met het trainingsprogramma. Dit zal in de regel met name bestaan uit het trainen van het algemeen uithoudingsvermogen door middel van cardiofitness en het verbeteren van de lokale spierkracht. Het effect is een trapsgewijze verbetering van de belastbaarheid.

VERGOEDING

Het trainingsprogramma heeft een preventief karakter. Dat betekend dat Fysio-Fitness niet door de zorgverzekeraar vergoed wordt en dus op eigen initiatief van de sporter plaats vindt.
Het doel is fit blijven en klachten c.q. terugkeren van klachten te voorkomen. Daarom is een verwijzing van huisarts of specialist niet nodig. Fysio-Fitness is vrij toegankelijk. 
U moet het zien als een investering in uw eigen gezondheid.

Tarieven Fysio-Fitness

Intake / fitheidsonderzoek ( ± 60 min. ) € 68,50

Abonnementen:

1x/wk in een groep 2x/wk in een groep of onbeperkt
Kwartaalkaart € 111,75 € 208,00
Halfjaarkaart € 210,50 € 405,00
Jaarkaart € 407,50 € 762,50


Periodieke her-test  ( 30 min )  €  41,50

Tarieven m.i.v. 01-01-2019